1001apk.com / Games / Arcade / Arcade bugs fly
Arcade bugs fly

Arcade bugs fly

Rating 10 votes

4/5

OS

Android

Item price

Free
Arcade bugs fly
Arcade bugs fly
Arcade bugs fly


The description of Arcade bugs fly

Arcade Bugs Fly "este o cursă rapidă, interesantă și dinamică în care trebuie să zbori spre victorie prin obstacole și trucuri inteligente. În joc veți putea folosi arsenalul de câștiguri uimitoare și elemente speciale pentru a vă ajuta animalul să zboare spre victorie. Cumpărați imagini noi pentru aur și colectați cristale pentru a vă îmbunătăți pliantele. Combinația de animație excelentă, personaje amuzante și înăsprirea jocului nu vă va lăsa să vă distrați de acest joc!

Procesul de joc intensificat:
● Riscul care arborează obstacole din trecut pentru a umple scara turbo sau apăsați frâna pentru a echilibra zborul înaintea următoarei capcane.
● Folosiți câștiguri cum ar fi o cămașă de protecție și o umbrelă. Un magnet pentru monede și un dubluri de monede va ajuta la a face o avere.
● Lasere, ventilatoare, faguri, tevi, capcane și multe alte surprize așteaptă sufletele curajoase care pot ajunge chiar în adâncurile tunelului de albine.
● Mașinile, motocicletele, camioanele, vântul, ploaia și fulgerul vă așteaptă în sarcinile zilnice și fiecare nouă sarcină va avea propriile reguli de victorie
● Participați la cursa de rating cu alți jucători și deasupra clasamentelor.

CARACTERISTICI:
● Controlul simplu al touchpad-ului vă permite să comandați cu ușurință "Arcade Bugs Fly" și veți dori să reveniți la joc din nou și din nou.
● O cursa extrem de interesanta pentru arcade!
● Optimizare excelentă chiar și pe dispozitivele Android slabe
● Interfață prietenoasă pentru fiecare jucător
● O varietate de misiuni zilnice diferite, cu o recompensă
● Grafică frumoasă și muzică funky într-un stil de desene animate
● Jocul de la dezvoltatorii arcadei magnifice "Bumblebee Race"

Download on Google Play
Format: .apk
Version: Android 4.1 and higher